Valutor:

Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


1. Hur kan vi skydda din integritet?

Säkerheten för din personliga information är mycket viktig för oss. Vi säljer aldrig eller hyr din personliga information till någon tredje part under några omständigheter. Vi värdesätter din förtroende väldigt högt och kommer att verka för att skydda säkerheten och integriteten av all personlig information du ger oss och kommer bara att använda den som vi har beskrivit i vår integritetspolicy.

Under informationsutbytet kommer vi att försöka vårt bästa för att säkerställa säkerheten för din information genom att kryptera inmatningsinformationen med SSL-säkerhetsprogrammets programvara. Det är väldigt viktigt att förhindra andra personer från obehöriga att använda ditt lösenord eller ange din dator.
Därför bör du försäkra dig om omedelbar avloggning när du slutar besöka webbplatsen när du delar samma dator med andra personer.

2. Vilka personliga uppgifter om användare som vi samlar in?

Vårt främsta mål för att samla personuppgifter är att personifiera och förbättra vår service. Vi samlar in följande typer av information från våra användare:

Information du ger oss:

Vi tar emot och lagrar all information du anger på våra webbplatser eller tillhandahåller oss på andra sätt, till exempel ditt namn, din e-postadress och annan information som du anger. Du kan välja att ge oss viss information, men då kanske du inte kan dra nytta av många av våra specialfunktioner, till exempel att skicka kommentarer på våra webbplatser, skapa en användare eller ta emot e-postvarningar. Den personliga information du tillhandahåller kommer att användas för sådana ändamål som svar på dina önskemål om vissa produkter och tjänster, anpassning av annonseringsinnehållet du ser och kommunicerar.

3. Hur använder vi den information vi samlar

◆ Vi kan använda den information vi samlar till:

* Operera, tillhandahålla, förbättra och underhålla webbplatsen.

* Anpassa och / eller anpassa din kommunikation och shoppingupplevelse.

* Bättre svar på dina kundserviceförfrågningar.

* Kommunicera med dig om ditt inköp, kontoinformation eller kundservice.

* Kommunicera med dig om våra produkter och evenemang och för andra marknadsföringsändamål.

* Förbättra vår verksamhet.

* Administrera tävlingar, kampanjer, undersökningar eller andra Webbplatsfunktioner.

◆ Vi använder cookies till:

* Kom ihåg objekten i din kundvagn.

* Erkänna dig när du återvänder till vår hemsida.

* Spara ditt användarnamn eller inloggnings e-postadress (men inte ditt lösenord) för att göra det enklare att logga in.

* Bekräfta att användarna är inloggade.

* Gör det möjligt för dig att använda Express Checkout.

* Analysera besökarnas beteende.

Meddelande:

Om du inte vill acceptera cookies kan du blockera dem genom att justera inställningarna i din webbläsare. Om du blockerar dem kan du emellertid inte använda alla funktioner på våra webbplatser, inklusive anpassningsfunktioner som är kopplade till att skapa en användarprofil.

4. Ditt samtycke

◆ Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

◆ Genom att bli medlem av vår webbplats accepterar du att dela en grundläggande mängd information med resten av samhället, inklusive ditt användarnamn, stadsläge, profilbild och viss annan grundläggande information.? För att kunna delta i alla ytterligare webbplatsfunktioner och samhälls- och delningsaktiviteter måste du ändra din sekretessinställning för att dela mer information, inklusive allt ditt användargenererat innehåll, din profilsida och all din aktivitet på webbplatsen.

tillbaka
Copyright © 2020 www.alvengripfitness.se. All Rights Reserved