Valutor:

Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Betalningsmetoder

Vi accepterar följande betalningsmetoder: Visa, Mastercard, JBC, Money Gram, Western Union.
Leveranstid

Beställningar skickas måndag till lördag.

För närvarande kan vi leverera till över hela världen.

För varor som köpts med ett kreditkort debiteras du inte förrän varorna har skickats. För varor som köpts med ett betalkort eller bankkort kan du faktureras omedelbart efter orderbekräftelse.

De flesta beställningar börjar levereras så snart ditt online-inköp är klar. Varorna skickas när de finns i lager, din betalning är godkänd och mottagningsadressen verifierad. Till exempel, om du beställer en vara i vår webbutik att den lämnar vårt lager inom 36 timmar. Efter din beställning lämnar vårt lager varierar leveranstiderna beroende på fraktmetoden och varifrån din fraktadress finns.

Tyvärr kan vi inte skicka till flera adresser just nu. Kundregistreringspåminnelse: Var god Se till att din postnummer är korrekt, för att säkerställa att vi kan leverera paketet korrekt.

Vi skickar DHL, UPS och EMS, 3-5 dagars leverans för de flesta beställningar. Vi meddelar dig via e-post inom 48 timmar efter mottagandet av din beställning om det blir en försening.

Online retur- och utbytespolicy

Vi står bakom våra produkter!

Om du inom 30 dagar inte är helt nöjd med ditt köp från webbplatsen, kan du returnera det till oss. Period.

Det är enkelt ...

• Placera en online-retur.

• Placera en online-utbyte.

Det är nödvändigt för dig att följa det enkla online-förfarandet, så vi kan snabbt skynda på din retur eller utbyte.

Vänligen tillåt tre veckor för att din kredit ska behandlas, när vi har tagit emot produkterna i vårt lager. Observera att den ursprungliga fraktkostnaden inte återbetalas.

Vi meddelar dig via e-post när din retur eller utbyte har krediterats tillbaka till ditt kort. Garantibyte produktutbytespolicy

Om din begäran om garantiersättning är godkänd och du vill byta ut din garantiprodukter, måste du kontakta oss för att få utbytesbehörighet. Vi är glada att byta ut oanvända produkter för en produkt med lika eller mindre värde inom 30 dagar, men vi kan inte erbjuda återbetalning för garantiutbyte och gratis presentprodukter.

Spåra din beställning

Det finns tre sätt att spåra din beställning ...

• Kolla din mail. Du kommer att få e-post om status för din beställning på adressen du angav under utcheckningen.

• Besök webbplatsen. Om du har skapat ett konto hos oss finns information om dina öppna order, spårning och tidigare beställningar online i avsnittet Mitt konto.

tillbaka
Copyright © 2020 www.alvengripfitness.se. All Rights Reserved